Aktuale

5 arsye pse është më mirë të blini një të re në vend të një pjesë rezervë të makinave të vjetra

5 arsye pse është më mirë të blini një të re në vend të një pjesë rezervë të makinave të vjetra

Nëse jeni pronar i një makine, duhet të jeni gati për faktin se në një moment në jetën tuaj do të gjeni veten në një situatë ku duhet të blini pjesë këmbimi të re për makinën tuaj, sepse, si çdo gjë tjetër edhe ajo ka datën e vet të skadimit. Pa marrë parasysh se sa mirë jeni në mirëmbajtje dhe sa ju kujdeseni dhe shqetësoheni për automjetin tuaj dhe të gjitha komponentët e tij, herët a vonë do të vijë koha që ju të keni për të zëvendësuar pjesë të caktuara për të siguruar funksionalitetin dhe efikasitetin e makinës suaj.

Kur tashmë keni ardhur në këtë situatë që ju duhet të blini pjesë këmbimi, një gjë e rëndësishme për t'i kushtuar vëmendje është gjetja e vendit adekuat ku bëhet shitja e pjesëve të automobilave. Blerja e auto pjesëve online është shumë e popullarizuar kohët e fundit, dhe në internet pothuajse të gjitha pjesët e makinës mund të gjenden, si dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për makinën.

 

Gjithashtu, gjëja e rëndësishme që mundon shoferët dhe gjithë ata që duhet të blejnë pjesët për makinat e tyre është nëse do të zgjedhin një pjesë këmbimi të re ose të përdorur. Si zakonisht, të dyja zgjedhjet kanë avantazhe dhe disavantazhe. Megjithatë, ne ju ofrojmë pesë arsye pse mendojmë se është më mirë të përcaktohet një i ri në vend të një pjese të makinave të vjetra.

 

1.Siguria në rend të parë

 

Për çdo shofer, gjëja më e rëndësishme për një makinë duhet të jetë se a është gjithmonë në rregull dhe e sigurtë për të vozitur. Në mënyrë që një makinë të jetë e sigurtë, është e nevojshme që të gjithë komponentët e tij të jenë në rregull dhe funksionale. Prandaj është e rëndësishme që, në rast mosfunksionimi dhe ndërprerje të punës ose defekti i një pjese të caktuar, kjo pjesë të zëvendësohet gjithmonë me pjesë origjinale, cilësore dhe të re. Është e vërtetë se do të duhet të nxjerrni më shumë para për të blerë pjesë të reja rezervë, por të jeni të vetëdijshëm se pjesët e makinave të përdorura do ta zgjidhin përkohësisht problemin tuaj dhe ka shanse të mëdha që ato të prishen shumë shpejtë dhe për këtë arsye ju vini deri tek hargjimet e panevojshme duke dyfishuar koston e hargjimeve..

 

2.Nuk ka defekte të fshehura

 

Kur blini pjesë të përdorura të makinave, duhet të kujdeseni për gjendjen në të cilën ndodhen këto pjesë. Nuk është vetëm se ajo pjesë është kompatibil me makinën tuaj, por a është vërtet në rregull dhe funksionale. Shumë shitës do të përpiqen të mashtrojnë dhe "demaskojnë" gjendjen reale të pjesës së vjetër, veçanërisht nëse blini pjesë auto online, veçanërisht për pjesët e trupit/karoserisë. Me pjesët e reja të makinave jeni të sigurt se nuk do të keni probleme të tilla dhe do t'i merrni në gjendjen që duhet të jenë.

 

3.Merrni garancion se do të qëndroj

 

Shumë e rëndësishme kur të bleni pjesë të reja të makinave është afati i përdorimit dhe garancioni.Kur bleni pjesë të vjetra në të shumtën e rasteve janë të ndryshkur,të dëmtuar dhe sigurisht koha e vjetërsisë e ka bërë të veten sa i përket qëndrushmërisë.

 

4.Momenti estetik luan rol të rëndësishëm

 

Gjëja e rëndësishme për çdo pronar makine është se si brendësia si dhe pjesa e jashtme e veturës të jetë në nivel të lakmueshëm. Nëse është e nevojshme të zëvendësoni një pjesë të trupit/karoserisë si një parakolp/branikë, një baltë mbrojtës,një pasqyrë dhe doni që makina juaj të mbajë shkëlqimin e vjetër, atëherë sigurohuni që të merrni pajisje të reja të makinave.

 

5.Gjithmonë do ti gjeni te shitësit e besueshëm

 

Për tu siguruar që parat që keni investuar i keni shpenzuar në mënyrë të menqur gjithmonë bleni pjesë rezervë tek shitësit e besueshëm të auto pjesëve. Shitësit me besueshmëri kurrë nuk do t'ju ofrojnë një pjesë rezervë të përdorur ose të dëmtuar, prandaj ju do të merrni një garanci se pjesët që keni blerë janë të kualitetit të lartë dhe do të zgjasin për një kohë të gjatë.

 

Dhe mos harroni, duke investuar në mirëmbajtjen e makinës suaj, sidomos nëse jeni duke blerë pjesë këmbimi të reja dhe të kualitetit të lartë të automjetit tuaj ju po investoni në të ardhmen, në sigurinë dhe efikasitetin e automjetit tuaj që ju keni në dispozicion çdo ditë.

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE