Pytjet më të shpeshta

1. Prejardhja e pjesëve?

Artikujt që kemi në ofertë vijnë nga 30 shtete të botës.Në ofertë kemi pjesë origjinale si dhe kopje që janë të besuara.

2. Si bëhet montiomi i pjesëve rezerve për automjete?

Nga përvoja disa vjeqare në lëmin e ndërrimeve të auto pjesëve ,vërejtëm se përveq kualitetit që kërkohet për pjesët e prodhuara në kompanitë më të mëdha botërore, shumë me rëndësi është edhe kush e bënë montimin në automobilin tuaj.I njejti kualitet dhe e njejta pjesë shitet si tek ne po ashtu edhe tek të gjitha shtetet e BE dhe shtetet tjera të botës.Reklamimi shumë i vogël gjatë shitjes së pjesëve reyervë është garancioni më i mirë për kualitet.Ju zgjidhni mjeshtrin.

3. A mundemi tek ju të furnizohemi edhe me pjesë të tjera perveq pjesëve të trupit-karoserisë ?

Nëse keni nevojë për pjesë tjera përveq trupit/karoserisë së automobilit të cilët nuk mund ti gjeni në web shopi-n tonë,na telefononi,ose na dërgoni e-mail me shenimet e plotësuara ,dhe një nga menagjerët tanë me përvojë të shitjes së auto pjesëve do të ju kontaktoj ne kohën më të shkurtë.E cekim se ne ofertën tone përveq pjesëve të trupit-karoserisë së automobilit kemi edhe mbi 5.000.000 pjesë rezerve të automobilave,kamionëve dhe motoçikletave,me afat te ndryshëm të dërgimit te porosisë.

4. Si ta di se cili ftohës/radiator/hladnjak është I nevojshëm për automjetin tim(qoftë i klimës apo interkuller)?

Nëse nuk jeni të sigurtë se cili Ftohës /radiator/hladnjak ju nevoitet per automobilin tuaj, na telefononi dhe ne do të ju zgjedhim dilemën në afatin më të shkurtë,ose do të merrni informatën e saktë për çmimin dhe gjitha detajet tjera.

5. SI ta di a më nevojitet ana e djathtë apo e majtë(far,pasqyrë,tregues,grila etj)?

Krahun e automjetit tuaj e vendosni sipas pozicionit të shoferit.Do të thotë ku është ulur shoferi.

6. Kurr më vjen porosia?

Artikujt që i porositni ditëve të punës deri në ora 15 h, arrijnë porositë në adresën tuaj (të cilën e keni shënuar në formën për porosi së bashku me numrin e telefonit) pas 48 orëve me shërbimin postar tonin.


*Vërejtje:Nëse ndonjë artikull nuk e kemi në stok dhe duhet ta importojmë (gjithësesi në marrëveshje me ju )atëherë pagesa bëhet 50% avans 50% kur të mbërrin porosia në adresën tuaj.


Në këtë situatë afatet e dërgesës mvaren prej shtetit nga ne furnizohemi për pososinë që na mungon.(gjithësesi ,blerësi do të njoftohet me kohë para se të bejë pagesën).

7. Si dhe kujt ti paguaj?

Pagesa për mallin e dërguar behet në tri mënyra:

  1. Me rastin e pranimit te mallit-I paguani postierit me rastin e pranimit të mallit duke vërtetuar se a ju ka ardhur malli i padëmtuar.
  2. Përmes bankës në xhirollogarinë e firmës, para dërgimit të porosisë.Malli dërgohet pas pagesës në emër të firmës.
  3. Kartela bankare

8. Si të fitoj zbritjen më të madhe nëse jam profesionalist(Serviser,auto plac auto ngjyrosës etj)?

Nëse mirreni me montimin dhe shitjen e pjesëve rezervë ose jeni pronar i ndonjë auto-pllaci ,nevoja për pjesë rezervë është më e madhe se te blerësi i fundit (gjithmonë bleni tek ne) lajmërohuni ne ndonjërin e numrave tanë të telefonit për informata shtesë.

9. Si mund ta reklamoj auto servisin tim,auto pjesë etj. ne web-sajtin tuaj?

Nëse doni të reklamoheni në web-sajtin tonë (automatikisht fitoni zbritje),telefononi ndonjërin nga numrat tanë dhe do të merrni te gjitha informatat detajisht.

10. Sa është garancioni për mallin e blerë?

Për të gjitha prodhimet që keni blerë në web shopin tonë garancioni është sipas deklaratës së prodhuesit dhe siq është e rregulluar me ligjë tek ne.

11. Çka ndodhë në rast se marr gabimisht porosinë?

Në rast se keni marrë gabimisht pjesët rezervë ,që do të thotë pjesa rezervë që keni marrë nuk i përgjigjet automjetit tuaj (gabimisht e ka dërguar prodhuesi ose gabimi i depoistit tonë) ne marrim përsipër hargjimet e postës për ta kthyer mallin.

Nëse ju keni gabuar gjatë porosisë së mallit ,atëherë ju mbani përgjegjësinë për të kthyer mallin mbrapa dhe merrni përsipër hargjimet e postës,ndërsa ne ju dërgojmë pjesën (pas kthimit të mallit). përsëri.


Me rëndësi është që ne së bashku ti zgjidhim problemet me knaqësi të dyanshme ,njerëz jemi –të gjithë gabojmë!

Ne kemi nevojë për një përfaqësues të kompanisë sonë.

Kontaktoni [email protected]