Kontakt

AUTOTRUPI.COM - KOSOVË

Adresa: XXXXXXXXXXX

Tel:XXXXXXXXXX

      XXXXXXXXXX

 

AUTOTRUPI.COM - Prishtinë

Adresa: XXXXXXXXXX

Tel:  XXXXXXXXX

        XXXXXXXXX

email: XXXXXXXX

 

AUTOTRUPI.COM - SHQIPËRI
Adresa: XXXXXXXXXXX

Tel: XXXXXXXXX

       XXXXXXXXX

email: XXXXXXXX

 

www.autotrupi.com
info@autotrupi.com

 

 

 

Na parashtroni pytje

Na parashtroni pytje çka ju intereson, dhe ne do të ju përgjigjemi në kohën sa më të shkurtë. Faliminderit për interesimin.


Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010