lajmëro vend shitjen tuaj (shitoren)

lajmëro vend shitjen tuaj (shitoren)

Gjej servisin

Lista e serviseve
KËTU MUND TË REKLAMONI SERVISIN TUAJ

KËTU MUND TË REKLAMONI SERVISIN TUAJ

                     JU MIRËPRESIM PËR PREZENTIMIN E SERVISIT/PUNTORINË TUAJ!

 

 1 MUAJ - 10 € (ME TVSH) 

 


Rr. Dëshmorët e Kombit , Kosova - Ferizaj

+383 (0) 49 918 888

+383 (0) 48 111 120

Dij më shumë
AUTO PJESË&SERVIS

AUTO PJESË&SERVIS "ARLINDI-G"

TEK NE MUND TI GJENI TË GJITHA SA I PËRKET VETURËS SUAJ:

-SHËRBIMIN (SERVISIN PËR ÇDO LLOJ MAKINE)

-GJITHA PJESËT TË CILAT JU NEVOJITEN PËR MAKINëN TUAJ.

 

JU MIRËPRESIM!


Rruga:Ferizaj -Prishtinë Babush -Muhagjerëve, Kosova - Ferizaj

044-888-350

044-999-350

Dij më shumë
KOSOVA SERVIS

KOSOVA SERVIS

AUTO SERVIS KOSOVA JU OFRON TË GJITHA SHËRBIMET PËR TË GJITHA LLOJET E MAKINAVE SI DHE BËN SHITJEN E AUTOPJESËVE PËR TË GJITHA MAKINAT ME ÇMIME SHUMË TË VOLITSHME.

JU MIRËPRESIM!


RRUGA:Përroi i njelmtë-Te Ismeti Prishtinë, Kosova - Prishtina

+383 (0) 49 819 500

Dij më shumë
SHPATI AUTOHAUS

SHPATI AUTOHAUS

AUTO SERVIS JU OFRON TË GJITHA SHËRBIMET PËR TË GJITHA LLOJET E MAKINAVE SI DHE…

Bulevardi Blu E762, Shqiperia - Tirana

+355 69 555 5502

Dij më shumë
VËREJTJE!! Për çdo porosi,shitje,montim,pagesë,reklamim dhe çdo aktivitet e cili bëhet në mes të vizitorit të web shopit tonë dhe ofruesit të servisit,si dhe ofrimi I shërbimeve tjera të lidhura me ketë aktivitet. AUTOTRUPI SHPK nuk merr kurrfar përgjegjësie.Çdo informatë në këtë faqe ka për qëllim që ti mundësoj shfrytëzuesit të fundit ndihmë në shiqimin e pjesëve të përdoruar në teritorin e Kosovës dhe Shqipërisë.A shpërblimi jonë është knaqësia juaj!

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE