Zinxhirët

Çdo kilometër dimrit është dy kilometra-Me zingjirët që ofron Autotrupi ju nuk bëni dallimin verë -dimër!

KUJDESTARIA

NGA DATA 15.06.2019 AUTOTRUPI.COM DO TË KUJDESET PËR KLIENTET E VETË DHE DO T'KETË LINJEN KUJDESTARE 24h

 

Tel: + 383 (0) 44 518 000

 

 

FILLOI PUNËN WEB SHOPI MË I MADH SHQIPËTAR ONLINE  www.automotopjese.com

NË KOSOVË DHE SHQIPËRI.

ME NE ÇDO KLIJENT  DO TË KETË AUTO DYQANIN E VETË NË SHTËPI ME MBI 4.000.000 MILION ARTIKUJ PËR TË GJITHA LLOJET E VETURAVE,KAMIONËVE  DHE MOTOÇIKLETAVE.

JU MIREPRESIM!

 

 

SAZNAJ VIŠE

 

 

MË 15.06.2019 FILLOI  PUNËN  WEB -SHOPI  MË I MADH ONLINE I AUTOPJESËVE PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI

www.autotrupi.com
email: info@autotrupi.com

Kosovë:    +383 (0) 44 518 000 
               +383 (0) 49 918 888
Prishtinë: +383 (0) 49 770 004

Shqipëri: +355 (0) 68 20 32 933
              +355 (0) 68 20 34 272

 

VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

RER NE

ekzistojnë nga viti 2002

Ne jemi AUTOTRUPI.COM

 

Rritur përmes punës që ne jemi duke bërë 15 vitet e fundit, ne kemi arritur në përfundimin se ky segment të veçantë të industrisë së automobilave (komponentët e trupit automjeteve, pajisjeve të ndriçimit,… Gjeni më shumë

Aktuale

Çdo gjë për makina, kamionë dhe motoçikleta

Dëshironi të gjeni gjithçka që ju nevojitet për makinën tuaj në një vend, shpejtë, lehtë dhe thjeshtë?…

Gjeni më shumë

Si munda ta rregulloj automjetin në rast të havarisë?

Nëse ju ndodhë situatë e palakmuar,dëmtimi i automjetit në rrugë në ndonjë aksident apo mënyrë tjetër,me…

Gjeni më shumë

5 arsye pse është më mirë të blini një të re në vend të një pjesë rezervë të makinave të vjetra

Nëse jeni pronar i një makine, duhet të jeni gati për faktin se në një moment në jetën tuaj do të…

Gjeni më shumë

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE