Si të blihet

Kjo video i dedikohet personave që kanë më pak njohuri të bashkëveprojnë me internetin. Në manualin e videos në mënyrë interaktive do të gjeni të gjitha informacionet e nevojshme për të hyrë në sajtin tonë, të kërkoni produkte dhe të gjeni pjesë rezervë të makinave për makinën tuaj ose si të bëni një porosi online.
 

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010