Mekanika dhe Trapi

Të dashur shfrytëzues,

 

Nëse keni nevojë për pjesë të tjera të trupit(karoserisë) ose pjesëve që nuk mund të gjenden në shitoren e internetit, ju lutemi na dërgoni një e-mail me të dhënat e përfunduara të automjetit dhe një nga shitësit tanë me përvojë në shitjen e pjesëve të automobilave do t'ju kontaktojnë sa më shpejtë që të jetë e mundur.

 

Ju lutem vini re se, përveç pjesëve të trupit/karoserisë, ne kemi mbi 4 milion e gjysëm të pjesëve për makina, motoçikleta dhe kamionë - programin e kamionëve ngarkues , me kohë të ndryshme të dorëzimit.


Rekomandimi ynë ,në kohën më të shkurtër që ju vet të gjeni një pjesë për automjetin tuaj në web-shop Autotrupi.

 

Faleminderit paraprakisht,

Na bëni pytje

Na parashtroni pytje çka ju intereson,dhe ne do të ju përgjigjemi në kohën sa më të shkurtë. Faliminderit për interesimin.

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010