Lajmëroni vend shitjen (shitoren) tuaj

Lajmëroni vend shitjen (shitoren) tuaj

Gjej vend shitjen (shitoren)

 

Lista e auto placeve
REKLAMONI SHITOREN TUAJ PËR PJESË TË PËRDORUARA

REKLAMONI SHITOREN TUAJ PËR PJESË TË PËRDORUARA

                      

  JU MIRËPRESIM PËR REKLAMIMIN E SHITORES SUAJ!


RR.12 Qershori 40 Ferizaj-Kosovë, Kosova - Ferizaj

+383 (0) 49 918 888

+355 (0) 682032933

Dij më shumë
KOSOVA SERVIS

KOSOVA SERVIS

AUTO SERVIS KOSOVA JU OFRON TË GJITHA SHËRBIMET PËR TË GJITHA LLOJET E MAKINAVE SI DHE BËN SHITJEN E AUTOPJESËVE PËR TË GJITHA MAKINAT ME ÇMIME SHUMË TË VOLITSHME.

JU MIRËPRESIM!


RRUGA:Përroi i njelmtë-Te Ismeti Prishtinë, Kosova - Prishtina

+383 (0) 49 819 500

Dij më shumë
VËREJTJE!! Për çdo porosi,shitje,montim,pagesë,reklamim dhe çdo aktivitet e cili bëhet në mes të vizitorit të web shopit tonë dhe ofruesit të servisit,si dhe ofrimi I shërbimeve tjera të lidhura me ketë aktivitet. AUTOTRUPI SHPK nuk merr kurrfar përgjegjësie.Çdo informatë në këtë faqe ka për qëllim që ti mundësoj shfrytëzuesit të fundit ndihmë në shiqimin e pjesëve të përdoruar në teritorin e Kosovës dhe Shqipërisë.A shpërblimi jonë është knaqësia juaj!

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010