Erë pritësit anësor

Të nderuar Klient,

Duke klikuar në linkun më poshtë, ju do të hyni në katalogun e prodhuesit të Erë pritësit anësor për një numër te madh makinash. Cilësia e Erë pritësëve anësor është e klasës AAA, dmth. ne ofrojmë s Erë pritës me cilësi të lartë.
Duke përzgjedhur automjetin që po kërkoni, do të gjeni gjithashtu produktin që ju intereson dhe pastaj do të regjistroni numrin e produktit. Në formën -pyetësor nën linkun, përveç të dhënave (emri, mbiemri, posta, telefoni ...) shkruani numrin e katalogut të produktit të kërkuar (dhe, natyrisht, çdo pyetje nëse keni). Në kohën më të shkurtër të mundshme, një nga komercialistet tanë do të ju dergoj informacionet e nevojshme,çmimin dhe disponueshmërinë.

Ju lutem vini re se këto produkte ne nuk i kemi në magazinë, dhe se ne do t'i shtojmë ato për ju në importet tona të rregullta, të cilat i kryejmë dy herë në javë.


Faleminderit paraprakisht,
Autotrupi shpk

Na bëni pytje

Na parashtroni pytje çka ju intereson,dhe ne do të ju përgjigjemi në kohën sa më të shkurtë. Faliminderit për interesimin.

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010