VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Alfa Romeo - Pjesë këmbimi

Alfa Romeo - Pjesë këmbimi

ALFA ROMEO

Në ofertën tonë ju mund të gjeni pjesë këmbimi për të gjitha modelet e makinave Alfa Romeo me çmimet më të mirë në Kosovë dhe Shqipëri


Alfa Romeo - për makina


Anonima Lombarda Fabbrkca e Automobiavei (A.L.F.A.) u themelua më 24 qershor 1910 në Milano. Pesë vjet më vonë, kompania ndryshoi emrin e saj tek Alfa Romeo kur u mor nga Nikola Romeo. Modeli i parë i krijuar ndonjëherë ishte 24 HP. Që atëherë, Alfa Romeo ka një dizajn dhe pasion për makinat, që është më shumë se një komponent mekanik, Alfa Romeo ngre emocione në modelet e saj.


Që nga themelimi i saj, Alfa Romeo ka garuar në gara dhe nuk ka lënë gjurmë në historinë e automobilave.
Për më shumë se një shekull, Alfa Romeo po zhvillon dhe lëshon modele të reja, të cilat janë më shumë se një makinë që përpiqet për përsosmëri. Tani modelet legjendare që prodhuesit Alfa Romeo janë krenarë janë Giulietta, Giulia, Spider Duetto dhe të tjerë.


Alfa Romeo - pjesë


Inxhinierët e Alfa Romeo kanë projektuar një platformë të re të RWD me një shpërndarje të peshës 50/50 në pjesën e përparme dhe të prapme, të lidhur me materiale ultraviolete të dizajnuara për të mbështetur kategoritë e ndryshme të automjeteve.


Zemra e Alpha-s është motori që teknologjia e sotme e teknologjisë së përparuar të kësaj marke është motor premtimi 2.9l V6 90 ° bi-turbo 510hp, i bërë tërësisht nga alumini. Megjithë vlerat e tij të bujshme dhe të çiftëzimit, ky motor V6 është jashtëzakonisht efikas në sajë të një sistemi të veçantë deaktivizimi për cilindra elektronikë.
Modelet Alfa Romeo janë gjithashtu një sistem modern elektrik, i cili kontrollon stabilitetin, shpejtësinë, sistemin e frenimit për të arritur performancën më të mirë dinamike.


Skema e pezullimit unik i lejon shoferit të veprojë shpejt dhe me saktësi dhe i jep atij një eksperiencë të paharrueshme dhe të paharrueshme në ngarje.

Alfa Romeo - Pjesë këmbimi

Ne kemi nevojë për një përfaqësues të kompanisë sonë.

Kontaktoni [email protected]

BMW 3 Series Touring