VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Audi - pjesë kembimi online

Audi - pjesë kembimi online

AUDI

Çmime të përballueshme dhe një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për makinën tuaj Audi në një vend.


Audi – Historia


Emri i kompanisë Audi u krijua duke përkthyer mbiemrin e themeluesit të Horhës (që do të thotë "dëgjoni") në latinisht. Kompania u themelua në vitin 1909, me krijimin e Unionit Auto në 1932 me tre prodhues të tjerë. Katër unaza në emblemë dhe vizualisht përfaqësojnë unifikimin e këtyre katër prodhuesve (Audi, DKW, Horh, Vanderer).


Slogani kryesor i kompanisë Audi është "Vorsprung durch Technik", që do të thotë "Progresi përmes teknikës".


Modelet e para Audi ishin katër cilindra (2612cc, 3564cc, 4688cc) dhe përfaqësonin makina luksoze të asaj kohe, të pajisur me një kallaji të veçantë. Coupe parë me një turbocharger u krijua në vitin 1980, modeli "quattro", i cili ishte gjithashtu automobil i parë gjerman me të gjitha-wheel drive përmes diferencial qendror të prodhuar në seri.


Audi – prodhimimi I auto pjesëve


Audi vazhdimisht po përparon dhe po rritet shitjet vit pas viti. Të dhënat tregojnë se në vitin 2010, Audi shiti mbi një milion makina, të cilat janë shumë më tepër se parashikimet e shitjeve vjetore. Deri në vitin 2011, Audi ka prodhuar më shumë se 10 milionë modele të veturave Audi 80 dhe Audi A4.


Për shkak të rezultateve të shitjes, Audi sot është markë automobilistike më e shitur në Evropë.

Audi - pjesë kembimi online

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring