VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

BMW – Auto pjesë kembimi

BMW – Auto pjesë kembimi

BMW

Ne ofrojmë pjesë këmbimi për të gjitha modelet e makinave BMW. Gjeni modelin e makinës tuaj në listën e modeleve dhe shpejt dhe me lehtësi të porositur pjesën e rezervuar që ju nevojitet.


Rreth kompanisë BMW


BMW AG (Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft) është një kompani shumëkombëshe automobilistike që prodhon makina, motoçikleta dhe aero-motorë.


Kompania u themelua në vitin 1916. Ajo gjithashtu zotëron Mini dhe Rolls-Roys Makina Motor. Gjithashtu prodhon motorë MBW Motorrad dhe HUSKVARNA.


Motoja kryesore e kompanisë BMW është "The Ultimate Driving Machine", e cila kompania justifikon vite për përdorimin e teknologjive inovative në prodhimin e modeleve të reja të makinave luksoze.


Në vitet e para të biznesit, aktiviteti primar i kompanisë BMW ishte asambleja e motorëve të avionëve V12. Për këtë arsye, logoja e kompanisë është dizajnuar si një rreth i kaltër dhe i bardhë, që përfaqëson kthimin e aeroplanëve të bardhë në një qiell blu.


BMW – pjesë kembimi


Kur bëhet fjalë për makina ekskluzive dhe luksoze, BMW është në ballë. Secila nga pjesët e saj është projektuar dhe prodhuar me kujdes në një numër fabrikash në të gjithë botën.


Me ne ju mund të gjeni pjesë rezervë cilësore që përputhen me modelin tuaj. Sigurohuni që keni zgjedhur më të mirën.

BMW – Auto pjesë kembimi

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring