VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Chevrolet –Auto pjesë kembimi

Chevrolet –Auto pjesë kembimi

CHEVROLET

Pjesë këmbimi për makinën tuaj Chevrlet në një vend. Blerje të përballueshme dhe të sigurtë të pjesëve për makinat Chevrolet.


Chevrolet - Historia e kompanisë


Louis Chevrolet i Zvicrës, themeluesi i Chevrolet, filloi shumë shpejt të interesohej për motorët dhe makinat. Si djalë ai u zhvendos në Paris dhe filloi të njihej me motorët me djegie të brendshme. Pas Parisit u transferua në Nju Jork ku punoi si mekanik. Ai gjithashtu shprehu dashurinë e tij për makina duke marrë pjesë në gara auto ai shpesh fitoi. Gjatë karrierës së tij të garës, ai u takua me një biznesmen të suksesshëm, William Djurant, me të cilin themeloi Chevrolet Motor Company në Detroit në vitin 1911.


Makina e parë e fabrikës për të hyrë në treg është makina "Classic Six" Chevrolet. Katër Grand Slam Baby Grand, e ndjekur nga Royal Mail dhe L Light Six.


Dallimet në mendimin e dy themeluesve çuan në vendimin që Djurant u materializua, që është se markë Chevrolet u bë sinonim me makina të cilësisë por të përballueshme.


Chevrolet - pjesë të cilësisë së lartë dhe të përballueshme të makinave


Për shkak të origjinës së saj ndërkombëtare, markë Chevrolet ka qenë një sukses në të gjithë botën. Gjatë viteve 1960, Evropa kishte një bazë prodhimi masiv për makinat Chevrolet. Disa nga modelet më të njohura janë Chevrolet Spark, Chevrolet Aveo, Chevrolet Cruze dhe Chevrolet Captiva. Brazili, Argjentina dhe Meksika janë vetëm disa nga vendet ku Chevrolet është ndër markat më të shitura të makinave që po voziten.


Sot, Chevrolet është markë më e shitur në botë e General Motors.


Dizajni origjinal dhe performanca e lartë janë vetëm disa nga cilësitë që modelet e makinave Chevrolet kanë.

Chevrolet –Auto pjesë kembimi

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring