VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Chrysler – Auto pjesë kembimi

Chrysler – Auto pjesë kembimi

CHRYSLER

Pjesë këmbimi me çmim më të mirë për automjetin tuaj Chrysler. Zgjedhja më e madhe e të gjitha pjesëve rezervë për makinën tuaj.


Historia e Chrysler


Një vit para themelimit të kompanisë së vet, në vitin 1924, Valter Craisler krijoi makinën e tij të parë të quajtur Chrysler Six, i cili kishte një motor me gjashtë cilindra. Meqë ky model ishte i pajisur me një numër të madh funksionesh që deri atëherë nuk kishin ekzistuar në industrinë e automobilëve, ai arriti sukses të madh në panairin e makinave në Nju Jork.


Pas vetëm 5 viteve të krijimit të saj, Chrysler mund të mburrej me sukses të matshëm, pasi erdhi e dyta në shitjet e përgjithshme të automjeteve në SHBA.


Përmes viteve të biznesit, Chrysler ka bërë partneritete të shumta me prodhuesit e tjerë të makinave. Që nga viti 2009, ai ka bashkëpunuar me Fiat, dhe në vitin 2014 ai është bërë pronar i pronës.


Auto pjesët e automjeteve Chrysler


Në mes të pesëdhjetave të shekullit të kaluar, Chrysler filloi të prodhonte automjete që kanë motorë hemisferik V8 që kanë më pak humbje të nxehtësisë, djegje më të mirë dhe kompresim më të madh, dhe krijon më shumë kuaj fuqi. Në bashkëpunim me Philco, ai prezanton pajisjet radio në makina.


Nëse jeni duke kërkuar për një pjesë këmbimi të cilësisë për makinën tuaj Chrysler, ju jeni në vendin e duhur. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për shumë modele Chrysler.

Chrysler – Auto pjesë kembimi

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring