VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Pjesë kembimi për Citroen automobile

Pjesë kembimi  për  Citroen automobile

CITROEN

Oferta jonë përfshin një numër të madh të pjesëve rezervë për makinat Citroen. Gjeni modelin tuaj në listë dhe shpejt dhe me lehtësi të merrni për të punuar për makinën tuaj.


Formimi i kompanisë Citroen


Citroen është një kompani e makinave e themeluar nga francezja Andre Sandra në vitin 1919. Anëtar i Grupit PSA me seli në Paris.


Gjetja e frymëzimit për sukseset e Henry Ford, Sitroen krijon një fabrikë për prodhimin e makinave. Kjo krijon fabrikën e parë jashtë Shteteve të Bashkuara që zotëron prodhim masiv të makinave. Makinat e para që dolën nga fabrika ishin makina të vogla dhe të lira të disponueshme për publikun e gjerë.


Llojet e automjeteve Citroen


Makina e parë Citroen ishte një lloj A, me një motor me katër cilindra prej 1326 kub që mund të zhvillonte shpejtësi deri në 65km / h. Specifika e këtij modeli ishte aftësia për të zgjedhur llojet e trupit dhe rrota rezervë, dhe gjithçka përveç shasisë dhe motorëve u bë me porosi. Pas vetëm 6 muajve të prodhimit të veturës së parë të tipit Citroen A, u shitën deri në 2.500 automjete.


Modeli tjetër ishte tipi C, i ndjekur nga modele të përparuara si B12 dhe B14, dhe në fund të viteve 1920, C4 dhe C6.


Megjithëse ishte mjaft konservatore në shfaqje dhe performancë në atë kohë, shitjet e Citroen ishin dukshëm të larta për shkak të prodhimit masiv dhe disponueshmërisë.


Citroen - pjesë këmbimi


Që nga fillimi i tij, Citroen ka qenë një aleat i besueshëm dhe i përballueshëm në rrugë. Për këtë arsye, pjesët rezervë për të gjitha automjetet e saj janë gjithashtu të arritshme.


Të gjitha pjesët rezervë që ju nevojiten mund të gjenden këtu. Lehtë dhe lehtë, të porositni një pjesë këmbimi për automjetin tuaj Citroen.

Pjesë kembimi për Citroen automobile

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring