VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Dacia – Pjesë këmbimi për veturën tuaj

Dacia – Pjesë këmbimi për veturën tuaj

DACIA

Çmimet më të mira për pjesët rezervë të makinës suaj Dacia. Zgjedhje e Madhe, blerje e lehtë dhe e thjeshtë.


Dacia - markë e grupit RENO


Prodhuesi rumun i makinave Dacia ka ekzistuar që nga viti 1966. Që nga shtatori 1999, është bërë pjesë e grupit RENO.


Modelet e Dacia janë të përballueshme dhe jashtëzakonisht praktike për qytetin dhe makinën më të gjatë. Ata kanë kabina të bollshme që japin rehati dhe rehati.


Gama Logan është projektuar për tregun ndërkombëtar dhe ka një shkallë të lartë besueshmërie dhe qëndrueshmërie. Përshtat përshtatshmërisht me kushtet e ndryshme të motit, si dhe llojet e substrateve. Teknologjia Reno siguron performancë fantastike të motorrit që ju lejon të gëzoni ngarje të plotë, pavarësisht nga kushtet e jashtme.


Dacia këmbëngul për sigurinë si një prioritet në prodhimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve të saj. Për këtë arsye, të gjithë garën gama të Dacia përdor zgjidhje efikase që ofrojnë mbrojtje të sigurt. Automjetet janë të pajisura me sistem ABS dhe AFU dhe lejojnë të zvogëlojnë distancën e ndalimit dhe stabilitetin e madh në frenim në kthesa. Gjithashtu, të gjitha makinat e pasagjerëve Dacia kanë një sistem monitorimi të presionit të gomave, si dhe një tregues ndryshimi të shpejtësisë.


Pjesë këmbimi për të gjitha automjetet e Dacia


Modelet sot janë Dacia Logan, Dacia Sandero, Dacia Duster, Daci Lodgi, Dacia Dokker. Në gamën tonë ju mund të blini pjesë rezervë për të dyja këto modele dhe për disa modele më të vjetra. Gjeni pjesë rezervë që ju nevojitet në dyqanin tonë online, shpejt dhe me lehtësi, duke klikuar në modelin tuaj të makinës Dacia.

Dacia – Pjesë këmbimi për veturën tuaj

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring