VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Daewoo - pjesët e makinave rezervë

Daewoo - pjesët e makinave rezervë

DAEWOO

Pjesë këmbimi për makinën tuaj Daewoo në dyqanin tonë online, me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri


Historia e kompanisë Daewoo


Daewoo Motors u krijua në vitin 1982 dhe ishte pjesë e Grupit Daewoo, i cili u themelua nga Koresë së Jugut Kim Woo-Jung. Makinat e para Daewoo jashtë kufijve të Koresë së Jugut ishin në Britani të Madhe vetëm në 1995. Megjithatë, si prodhuesi i vetëm i makinave në atë kohë me rrjetin e vet të shitjes me pakicë, u bë një nga 10 prodhuesit më të mëdhenj dhe më të suksesshëm të automobilave në botë. Kriza financiare aziatike që u ngrit në vitin 1997 gjithashtu ndikoi në kompaninë që u detyrua të shpallë falimentimin me një borxh prej 84.3 miliardë dollarë dy vjet më vonë. Presidenti dhe themeluesi i Kim Woon-Jung akuzohet për përvetësim dhe mashtrim dhe dënohet me 10 vjet burg.


Daewoo u shit në General Motors në vitin 2001 dhe automjetet e saj u riemëruan dhe u caktuan në një nga markat e General Motors si Chevrolet, Buick, Pontiac, Holden dhe Suzuki.


Pjesë këmbimi për automjete Daewoo


Në Serbi, modelet Daewoo të makinave janë shitur nën markën Chevrolet që nga viti 2005, ndër të cilat janë Chevrolet Cruze më të famshme, Chevrolet Nubira, Chevrolet Spark, Chevrolet Lanos.


Në dyqan tonë ju mund të gjeni pjesë këmbimi për modelet më të vjetra, por edhe më të reja të makinave Daewoo.

Daewoo - pjesët e makinave rezervë

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring