VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Dodge - pjesë këmbimi për makina

Dodge - pjesë këmbimi për makina

DODGE

Pjesë të lirë rezervë për të gjitha modelet e makinave Dodge në dyqanin tonë online. Një gamë e gjerë e pjesëve, e lehtë dhe e shpejtë për të blerë.


Dodge - rreth kompanisë


Makina amerikane, kamioni, miniera dhe prodhuesi i automobilave SUV Dodge është një markë e Grupit Krajsler.


Dodge u themelua nga vëllezërit Horace Eldzin Dodge dhe John Frensis Dodge, që daton në 1900 si Dodge Brothers Company. Fillimisht, kompania prodhoi biçikleta dhe pjesë për makina të vjetra. Brenda dy vjetësh, pasi u shpërngulën në Detroit, ata u bënë furnizues të mëdhenj të boshteve, motorëve, kutive të këmbimit dhe pjesëve të tjera të makinave.


Prodhimi i makinave filloi në vitin 1914 kur ata prodhuan makinën e tyre të parë, një model me katër cilindra Dodge 30 për ndezjen elektronike. Pas vetëm dy vjetësh, ata ishin të dyta në SHBA për shitje.


Pas vdekjes së papritur të vëllezërve Dodge, kompania është në krizë dhe tashmë në vitin 1925 i përket Dillion, Read & Company, e cila në vitin 1928 shiti Grupin Krajsler.


Që nga viti 2014 Dodge ka qenë në shoqërinë e Fiat Chrysler.


Modele Dodge dhe pjesë


Ndër modelet më të njohura Dodge, Udhëtimi Dodge u ndërtua në vitin 2008. Në ofertën tonë ne kemi shumë pjesë rezervë për këtë, por edhe modelet e tjera të makinave Dodge.

Dodge - pjesë këmbimi për makina

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring