VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Fiat - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Fiat - pjesë këmbimi për makinën tuaj

FIAT

Në dyqanin tonë online ju mund të blini shpejt dhe me lehtësi një pjesë këmbimi për automjetin tuaj Fiat. Përzgjedhje të gjerë, cilësi të shkëlqyeshme, pazar të lehtë.


Kompania Fiat - historia


Kompania italiane Fiat u themelua në vitin 1899 në Torino të Italisë. Sot është prodhuesi më i madh i automobilave në Itali dhe ka një gamë të gjerë modelesh, ndër të cilat më të njohurat janë Fiat Panda, Fiat Punto dhe Fiat Bravo.


Fabrika e Zastava nga Kragujevac prodhoi makina të Fiat-it nën një licencë. Kështu, modeli më i fundit është bërë në Serbi nën licencën Fiat të Zastava 10.


Grupi Fiat gjithashtu përfshin prodhues të tjerë të makinave: Lancia, Alfa Romeo, Autobianchi, Innocenti, Abart dhe Mazerati.


Pjesë këmbimi për automjetet Fiat


Modelet që më së shpeshti janë parë në rrugët në Serbi janë Fiat 500 dhe variantet e saj Fiat 500X dhe Fiat 500L. Fiat Punto, Fiat Punto dhe Fiat Grande Punto janë gjithashtu të njohura.


Ne ofrojmë pjesë rezervë cilësore që përshtaten me modelin tuaj të Fiat.

Fiat - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring