VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Ford - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Ford - pjesë këmbimi për makinën tuaj

FORD

Dyqani ynë online numëron një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për automjetet Ford. Ju mund të gjeni pjesën që ju nevojitet me çmimet më të mirë në Kosovë dhe Shqipëri.


Historia e Fordit


Ford u themelua nga amerikan Henri Ford në fillim të shekullit të 20-të. Ford është një prodhues shumëkombësh i makinave që filloi prodhimin me modelin A. Kompania ishte pionieri i prodhimit masiv të makinave duke përdorur linjën e prodhimit dhe pjesët e zëvendësimit për ta bërë makinën më të shtrenjtë për të mbledhur më shumë besueshmëri të produktit përfundimtar.


Në vitin 2015, Ford u rendit i dyti në aspektin e prodhimit të makinave në Amerikë, me pothuajse 6.4 milion makina të prodhuara.


Modelet Ford të makinave


Modelet popullore të botës që ende po ngasin makinat janë Ford Ka, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Mustang, por edhe shumë të tjerë.


Pjesë këmbimi për këta dhe modelet e tjera të Fordit mund të gjenden në dyqanin tonë online.

Ford - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring