VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Honda- pjesë këmbimi për makinën tuaj

Honda- pjesë këmbimi për makinën tuaj

HONDA

Një përzgjedhje e madhe e pjesëve të zëvendësimit për të gjitha modelet Honda. Çmime të përballueshme, cilësi të lartë, blerje të lehtë dhe të shpejtë online.


Rreth kompanisë Honda


Honda është një prodhues japonez i makinave, kamionëve, motoçikletave dhe skuterëve. Ajo u themelua nga Soichiro Honda në vitin 1946. Produkti i parë Honda ishte biçikleta me një motor 50cc - një model i njohur më mirë si Bata Bata. Në një kohë të shkurtër ajo u bë prodhuesi kryesor i motorëve në botë.


Makina e parë Honda ishte një kamion mini pickup "T360" i prodhuar në vitin 1963. Së bashku me të, në të njëjtin vit u prodhua një makinë e ngadalshme "C500". Vetura e parë super nën shkopin e Hondinit ishte "Honda NSX".


Modele popullore Honda


Modelet më të kërkuara të Honda janë Honda Civic, Honda Accord dhe Honda S2000. Në dyqanin tonë online ju mund të gjeni pjesë rezervë për këto, si dhe modele të tjera të automjeteve Honda.

Honda- pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring