VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Hyundai – pjesë këmbimi për makinën tuaj

Hyundai – pjesë këmbimi për makinën tuaj

HYUNDAI

Një gamë e gjerë e pjesëve të automobilave të Hyundai për modele të ndryshme të automjeteve me çmimet më të mira në kosovë dhe Shqipëri


Hyundai - historia e kompanisë


Themeluesi i Hyundai është koreograf Chung Ju-Yung. Duke filluar si një shërbim makine, për shkak të një qasjeje profesionale të punës, kompania shpejt arriti sukses të konsiderueshëm në industrinë e automobilëve.


Hyundai nënshkroi një marrëveshje për ndarjen e teknologjisë me Ford në 1968. Tridhjetë vjet pas kësaj, ai kalon në teknologjinë e vet.


Logoja Hyundai është një H stilizuar që përfaqëson trajtimin e dy burrave, një blerës nga një dhe një shitës nga ana tjetër.


Kompania operon në mbi 190 vende të botës. Aktualisht është ndër dhjetë prodhuesit më të mëdhenj të automobilave në botë.


Modele të makinave Hyundai


Ndër modelet më të njohura Hyundai janë Hyundai Accent, Hyundai Elantra, Hyundai Sonata dhe shumë të tjerë. Në dyqanin tonë ju mund të gjeni pjesë këmbimi për shumë modele të tanishme dhe të vjetra të automjeteve Hyundai.

Hyundai – pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring