VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Infiniti – pjesë këmbimi për makinë

Infiniti – pjesë këmbimi për makinë

INFINITI

Për makinën tuaj Infiniti ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë që mund të gjeni në dyqanin tonë online.


Rreth Infiniti


Prodhuesi japonez i makinave luksoze i takon degës Nisan. Duke ndjekur shembullin e Toyota, Toyota dhe Nish, Nissan planifikoi të krijonte një markë makine luksoze. Në vitin 1985, u krijua markë e Task Force Horizon, e cila u quajt Infiniti pas dy vjetësh.


Infiniti moti i dritës është një vështrim në të ardhmen, sipas horizonteve të reja, e cila reflektohet përmes vetë logos së Infinitit.


Fillimisht ata prodhuan makina ekskluzivisht për tregun e Amerikës së Veriut. Më vonë, kompania po zgjerohet në tregun e SHBA, si dhe në Lindjen e Mesme, Tajvanin, Korenë e Jugut, Rusinë, Ukrainën dhe Kinën. Në Evropë, markë Infiniti mund të gjendet që nga viti 2008.


Pjesë këmbimi për makinat Infiniti


Gjeni pjesë rezervë që ju nevojitet për makinën tuaj Infiniti, shpejt dhe me lehtësi, me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri.

Infiniti – pjesë këmbimi për makinë

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring