VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Isuzu - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Isuzu - pjesë këmbimi për makinën tuaj

ISUZU

Gjeni një pjesë rezervë për automjetin tuaj Isuzu në dyqanin tonë online. Zgjedhja më e gjerë, çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri.


Isuzu - për kompaninë


Isuzu u themelua në vitin 1910 si një kantier detar, i quajtur "Tokyo Ishikawajima Ship Building dhe Engineering Co., Ltd". Pas 6 vjetësh, së bashku me "Tokyo Gas dhe Electric Industrial Co.", ai ndryshoi aktivitetin e tij të biznesit dhe filloi prodhimin e veturave.


Kamioni i parë është prodhuar nën kujdesin e Ligjit për Mbështetjen e Automjeteve Ushtarake, 1919. Makina e parë Wolseley e prodhimit vendas, modeli A-9, u prodhua në vitin 1922. Në vitet në vijim, kompania po punon për zhvillimin e teknologjisë dhe përmirësimin e cilësisë së produktit.


Emri Isuzu parë u shfaq në vitin 1934, kur dy kamionë ( "Sumiya" dhe "Chiyoda") që janë prodhuar sipas standardeve të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë të marrë këtë emër. Kuptimi i fjalës "isuzu" është "50 unaza janë në harmoni dhe gëzim".


Pjesë këmbimi për makinat Isuzu


Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për modelet e ndryshme të makinave Isuzu. Në dyqan tonë ju mund lehtë dhe shpejt të merrni pjesë rezervë që ju nevojitet.

Isuzu - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring