VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Iveco - pjesë këmbimi për makina

Iveco - pjesë këmbimi për makina

IVECO

Zgjedhja më e madhe e pjesëve rezervë për modelet e ndryshme të makinave Iveco me blerje të lehtë dhe të shpejtë.


Historia e kompanisë Iveco


Iveco është një prodhues italian i makinave me seli në Torino. Krijon dhe prodhon të gjitha llojet e automjeteve komerciale, si dhe makineritë e ndërtimit, autobusët dhe automjetet speciale (kamionë zjarri, automjete ushtarake).


Kompania u themelua në vitin 1975 duke bashkuar pesë marka të ndryshme: Fiat Veicoli Industriali, OM, Lancia Veicoli Speciali, Unic dhe Magirus-Deutz. Në katër vitet e ardhshme, mbajtjen e markave origjinale në prodhim, ka formuar një varg prej rreth 200 automjeteve themelore model dhe mbi 600 versione të ndryshme, duke filluar nga 2.7 ton për automjete të lehta deri në 40 ton për automjete të rënda, si autobusët dhe motorë të tjerë.


Modele Iveco dhe pjesë këmbimi për makina


Iveco Massif, Iveco Zeta dhe Iveco Stralis, si dhe Iveco Daily, janë ndër modelet më të famshme dhe më të njohura të Iveco. Nëse keni një automjet Iveco, vizitoni dyqanin tonë online për një mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë për të gjetur pjesën e rezervuar që ju nevojitet.

Iveco - pjesë këmbimi për makina

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring