VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Jeep Pjesë për veturën tuaj të terrenit

Jeep   Pjesë për veturën tuaj të  terrenit

JEEP

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për një numër të madh automjetesh Jeep. Gjeni modelin tuaj dhe thjesht dhe shpejt të arritur pjesën rezervë që dëshironi.


Jeep - Historia


Jeep është markë tregtare e kompanisë shumëkombëshe amerikane Craisler. Që nga fillimi i saj, deri tani, Jeepi i markës është ndryshuar nga një numër i madh i pronarëve. Vilis është kredituar me modelin e parë civil xhipi CJ (Civil Jeep - Jeep Civil). Kur Vilis ishte shitur në Kaiser Motors, Jeep u bë Kaiser-Jeep. Në vitin 1970, American Motors bleu degën Jeep, e cila në atë kohë solli humbje. Më në fund, në vitin 1979, Chrysler bleu Jeepin. Pas ristrukturimit të shumta të kompanisë Krajsler, që nga 2011 e fundit kur Fiat bleu shumicën e aksioneve në Grupin Krajsler, markë Jeep u bë pjesë e Grupit Fiat Krajsler.


Pjesë këmbimi për modelet Jeep


Gama e produkteve të Jeep Company bazohet në zhvillimin e automjeteve në terren dhe në terren. Në ofertën tonë janë pjesë rezervë për modelet e shumta Jeep përfshirë Jeep Cherokee dhe Grand Cherokee, Jeep Comander, dhe shumë të tjerë.

Jeep Pjesë për veturën tuaj të terrenit

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring