VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Pjesë këmbimi për Lada

Pjesë këmbimi për Lada

LADA

Shihni një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për një numër të madh të makinave Lada. Shpejt dhe lehtë arrijnë pjesën që ju nevojitet në dyqanin tonë online.


Historia e kompanisë Lada


Fabrika e makinave Lada u hap në vitet 1960 në bashkëpunimin e Fiat dhe Rusisë. Në atë kohë, uzina përshpejtoi zhvillimin e qytetit fqinj, Tolyatti.


Emri Lada ka origjinën nga mitologjia e vjetër sllave dhe lidhet me perëndeshën e verës, dashurisë dhe bukurisë.


Modelet e hershme të kompanisë Lada përdorën platformat e Fiat dhe në renditjen e çmimeve ato u karakterizuan si "të njohura" ose të arritshme për të gjithë.


Pjesë këmbimi për automjetet Lada


Për të gjitha makinat tuaja Lada ju mund të gjeni pjesë këmbimi në dyqanin tonë online. Pjesët më të dobishme të makinave në Kosovë dhe Shqipëri, në një vend.

Pjesë këmbimi për Lada

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring