VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Lancia - pjesë këmbimi për makina

Lancia - pjesë këmbimi për makina

LANCIA

Në ofertën tonë ju mund të gjeni pjesë këmbimi për të gjitha modelet e makinave Lancia me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri.


Lancia - për kompaninë


Lancia është një prodhues i makinave italiane. Ajo u themelua nga Vincenzo Lanca në 1906 në Torino. Kompania ka një traditë të gjatë të prodhimit të modeleve të makinave luksoze.


Në vitin 1960 ai u bë anëtar i Grupit Fiat. Së bashku me Alf, kompania u mbyll në vitin 1986 për të formuar një industri të re Alfa-Lancia, e cila më vonë u bë pjesë e Grupit Fiat më 2007.


Modelet më të njohura të makinave Lancia


Ndër makinat më të shitura janë Lancia Delta dhe Lancia Zeta. Në dyqanin tonë online ju mund të gjeni pjesë këmbimi për këto, por edhe për modelet e tjera Lancia.

Lancia - pjesë këmbimi për makina

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring