VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Land Rover Pjesë për veturën tuaj të terrenit

Land Rover Pjesë për veturën tuaj të  terrenit

LAND ROVER

Nudimo širok asortiman rezervnih delova za veliki broj Land Rover vozila. Pronađite svoj model i jednostavno i brzo dođite do rezervnog dela koji želite.


O Land Roveru


Tradicija duga preko 60 godina, Land Rover predstavlja ultimativni izbor u klasi terenskih vozila.


Nastao u posleratnim uslovima kao automobil za sve uslove i pomoć ljudima. I danas često predstavlja prvi izbor terenskih službi kao vozilo za pratnju.


Land Rover delovi za vaše vozilo


Pronađite rezervni deo koji vam je potreban za vaš Land Rover terenac, brzo i lako, po najpovoljnijim cenama u Kosovë dhe Shqipëri.

Land Rover Pjesë për veturën tuaj të terrenit

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring