VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Lexus - pjesë këmbimi për makina

Lexus - pjesë këmbimi për makina

LEXUS

Zgjedhja më e gjerë e pjesëve rezervë për modelet e ndryshme të makinave Lexus me blerje të lehtë dhe të shpejtë në dyqanin tonë online.


Rreth Lexus


Lexus është një prodhues japonez i makinave luksoze, degë e Toyota. Ajo u shfaq për herë të parë në tregun e SHBA në vitin 1989 në Detroit Auto Show, me Lexus LS 400. Ky model u karakterizua si i qetë, ergonomik, i fuqishëm dhe i besueshëm dhe kështu u bë konkurrenca kryesore për importet evropiane, Mercedes Benz dhe BMW.


Automjetet e Lexus tani shiten në mbi 70 vende të botës.


Pjesë këmbimi për modelet e makinave Lexus


Ne jemi në gjendje t'ju sigurojmë pjesë këmbimi për modele të ndryshme të makinave Lexus. Shihni ofertën tonë të dyqanit në internet.

Lexus - pjesë këmbimi për makina

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring