VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Pjesë këmbimi për Mazda

Pjesë këmbimi për  Mazda

MAZDA

Gama e gjerë e pjesëve të makinave Mazda për modelet e ndryshme të automjeteve me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri në dyqanin tonë online.


Formimi i Mazda


Mazda është një fabrikë japoneze e automobilave, me seli në Hiroshima të Japonisë. Fabrika u themelua në vitin 1920. Për 15 vitet e para, ajo prodhoi mjete të ndryshme dhe kamionë me tre rrota.


Në vitin 1961, ai hyri në një partneritet teknik me fabrikën e NSU të Gjermanisë Perëndimore dhe punoi për zhvillimin e motorëve të Vancellit. Në të njëjtin vit, ai prodhoi bikerin e tij të parë B seri.


Modele të makinës Mazda


Modelet e tanishme Mazda që janë të njohura në mbarë botën janë: Mazda 2, 3, 5 dhe 6, si dhe makina të serisë CX: Mazda CX-3, CX-5 dhe CX-9. Gjeni një pjesë rezervë që ju nevojitet për modelin tuaj Mazda të makinës dhe shpejt dhe lehtë të bëni pazar online.

Pjesë këmbimi për Mazda

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring