VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Mercedes Benz - Pjesë këmbimi

Mercedes Benz - Pjesë këmbimi

MERCEDES

Dyqani ynë online numëron një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për automjetet Mercedes Benz. Ju mund të gjeni pjesën që ju nevojitet me çmimet më të mirë në Kosovë dhe Shqipëri.


Rreth Mercedes Benz


Mercedes Benz është një prodhues i makinave luksoze gjermane. Ajo ka qenë në treg për më shumë se 100 vjet. Ajo ka qenë në fillimet e saj që nga viti 1886, kur Karl Benz dhe Gottlieb Daimler prodhuan në mënyrë të pavarur makinat e mundura nga motorët me djegie të brendshme.


Emri Mercedes vjen nga viti 1900, kur një urdhërues i një numri të madh makinash nga kompania Daimler e pyeti modelin për të thirrur vajzën e tij Mercedes.


Ylli me yll me yll në markën tregtare Mercedes Benz Company simbolizon idenë e prodhimit të automjeteve për tokë, ajër dhe ujë.


Përveç makinave, kompania gjithashtu prodhon autobusë, kamionë dhe furgonë.


Pjesë këmbimi për vetura Mercedes Benz


Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për modelet e ndryshme të makinave Mercedes Benz. Në dyqan tonë ju mund lehtë dhe shpejt të merrni pjesë rezervë që ju nevojitet.

Mercedes Benz - Pjesë këmbimi

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring