VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Mini - Pjesë këmbimi për makinën tuaj

Mini - Pjesë këmbimi për makinën tuaj

MINI

Ne ofrojmë pjesë rezervë për të gjitha modelet e veturave Mini. Gjeni një model të makinës suaj në listën e modeleve dhe shpejt dhe lehtë bëni një blerje.


Popullariteti i modelit Mini


Mini arritur të arrijë statusin e një makine kult në një kohë të shkurtër. Ajo shpejt fitoi popullaritet për shkak të praktikave të saj të vogla të jashtme dhe të përshtatshme për udhëtarët dhe bagazhet.


Modeli i parë u prodhua në gusht 1959. Deri në fund të gjeneratës së parë të 1967, makina kishte disa përmirësime, duke përfshirë suspendimin më të mirë dhe transmetimin automatik.


Pjesë këmbimi për automjete Mini


Mini Cooper është një nga makinat më të mira sportive. Aktualisht, modelet mund të gjenden në treg: Mini Cooper Countryman, Mini Cooper Pacman, Mini Cooper Clubman, si dhe gjithnjë e më shumë popullor Mini Cooper One. Nëse keni një nga modelet Mini, ju mund të gjeni pjesë këmbimi në dyqanin tonë online.

Mini - Pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring