VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Pjesë këmbimi Nissan për makinën tuaj

Pjesë këmbimi Nissan për makinën tuaj

NISSAN

Çmime të lira dhe një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për makinën tuaj Nissan në një vend.

 

Historia e kompanisë Nissan

 

Nissan është një prodhues japonez shumëkombësh i bazuar në Jokahami.

 

Makina e parë u prodhua në 1914 dhe kishte 10 kuaj dhe dy cilindra, nën markën e dikurshme DAT. DAT është shkrirë me Jitsuyo Motors në vitin 1926. Emri Nissan filloi në vitin 1930, si shkurtim i Nihon Sangyo, kompania që bleu aksionet kontrolluese në DAT Motors.

 

Në vitin 2012, kompania u bë prodhuesi i dytë i makinave në Japoni, dhe i gjashti në botë, me mbi 4.8 milion makina të prodhuara.

 

Pjesë këmbimi për automjetet Nissan

 

Në dyqanin tonë online ju mund të gjeni një përzgjedhje të gjerë të pjesëve të reja rezervë për modele të ndryshme të makinave Nissan.


Historia e kompanisë Nissan


Nissan është një prodhues japonez shumëkombësh i bazuar në Jokahami.


Makina e parë u prodhua në 1914 dhe kishte 10 kuaj dhe dy cilindra, nën markën e dikurshme DAT. DAT është shkrirë me Jitsuyo Motors në vitin 1926. Emri Nissan filloi në vitin 1930, si shkurtim i Nihon Sangyo, kompania që bleu aksionet kontrolluese në DAT Motors.


Në vitin 2012, kompania u bë prodhuesi i dytë i makinave në Japoni, dhe i gjashti në botë, me mbi 4.8 milion makina të prodhuara.


Pjesë këmbimi për automjetet Nissan


Në dyqanin tonë online ju mund të gjeni një përzgjedhje të gjerë të pjesëve të reja rezervë për modele të ndryshme të makinave Nissan.

Pjesë këmbimi Nissan për makinën tuaj

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring