VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Pjesë këmbimi për makinën PEUGEOT

Pjesë këmbimi për makinën PEUGEOT

PEUGEOT

Dyqani ynë online numëron një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për automjetet Peugeot. Ju mund të gjeni pjesën që ju nevojitet me çmimet më të mirë në Kosovë dhe Shqipëri.


Rreth Peugeot


Kompania franceze e prodhimit të makinave Peugeot u themelua në 1896, me seli në Paris. Pjesë e grupit PSA.


Makina e parë u prodhua në 1889, në bashkëpunim me Leon Serpole, një pionier automobilistësh francez - një mjet me tri rrota të drejtuar nga një motor me avull, i prodhuar në vetëm katër kopje.


Peugeot fitoi çmimin Evropian të Automobilit të Vitit pesë herë për modelet:

  • Peugeot 504 - 1969
  • Peugeot 405 - 1988
  • Peugeot 307 - 2002
  • Peugeot 308 - 2014. vit
  • Peugeot 3008 - 2017


Pjesë këmbimi për automjetet Peugeot (Peugeot)


Gjeni modelin e makinës suaj Peugeot në listën tonë dhe lehtë dhe në mënyrë të sigurtë të arrini pjesën rezervë që ju nevojitet.

Pjesë këmbimi për makinën PEUGEOT

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring