VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Porsche -Pjesë këmbimi

Porsche -Pjesë këmbimi

PORSCHE

Një gamë e gjerë e pjesëve të automobilave Porsche për modele të ndryshme të automjeteve me çmime më të mira në Kosovë dhe Shqipëri në dyqanin tonë online.


Porsche - historia dhe modelet më të njohura


Prodhuesi gjerman i makinave sportive, i themeluar në vitin 1931. Kompania u themelua nga Ferdinand Porsche dhe aktualisht është në pronësi të Volkswagen Group. Selia e Porsche është e vendosur në Shtutgart.


Modeli më i famshëm i makinës Porsche në histori është Beetle.


Në rrugët tona shpesh mund të shohim modele si Porsche Boxter dhe Porsche Cayenne.


Pjesë këmbimi për automjete Porsche


Ne ofrojmë pjesë këmbimi të reja për automjetet Porsche. Pazar i shpejtë dhe i lehtë, dyqan online.

Porsche -Pjesë këmbimi

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring