VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Pjesë këmbim për Makina i Range Rover

Pjesë këmbim për Makina i Range Rover

RANGE

Shihni një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për makinat Range Rover. Shpejt të shkoj në pjesën që ju nevojitet në dyqanin tonë online.


Historia e markës Range Rover


Modeli i parë i Range Rover u lirua në vitin 1970. Që atëherë, ky automjet po zhvillohet vazhdimisht. Arena më luksoze e sportit në botë karakterizohet nga performanca superiore, dizajni dhe teknologjia që po përmirësohet vazhdimisht.


Range Rover me çdo seri të re vazhdon të zhvendosë kufijtë e dizajnit, aftësive dhe performancës, duke mos kompromentuar kurrë në cilësi dhe fuqi.


Pjesë këmbimi për automjetet Range Rover


Ne ofrojmë pjesë

Pjesë këmbim për Makina i Range Rover

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring