VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Reno - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Reno - pjesë këmbimi për makinën tuaj

RENO

Ne ofrojmë pjesë këmbimi për të gjitha modelet RENO. Gjeni një model të makinës suaj në listën e modeleve dhe shpejt dhe lehtë bëni një blerje.


Rreth RENO


Reno është një prodhues i makinave franceze. Ajo është krijuar nga Louis Reno dhe vëllezërit e tij më 1898, dhe së shpejti ata bëhen të famshëm për gara me automjete në të cilat fitojnë automjetet e tyre.


Që në fillim të 1902, kompania Reno ndërtoi motorin e parë me dy cilindra, në bazë të të cilit më vonë u krijua një motor me katër cilindra. Që nga viti 1905, prodhimi serial i makinave ka filluar.


Kompania prodhon edhe kamionë, autobusë, traktorë dhe kamionë.


Është i njohur për modelet e makinave të tij të pasagjerëve si RENO Megan, Reno Clio dhe të tjerë.


Pjesë këmbimi për modelet e veturave Reno


Në dyqanin tonë online ju mund të gjeni një përzgjedhje të gjerë të pjesëve të reja rezervë për modele të ndryshme të makinave Reno.

Reno - pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring