VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Rover- Pjesë këmbimi për modelet e veturave Rover

Rover- Pjesë këmbimi për modelet e veturave Rover

ROVER

Shihni një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për makinat Rover. Shpejt të shkoj në pjesën që ju nevojitet në dyqanin tonë online.


Historia e markës Rover


Fillimet e markës Rover u regjistruan në 1878, kur Starley dhe Sutton themeluan Starley & Sutton për prodhimin e biçikletave. Pasi Sutton u largua nga kompania, Starley filloi shitjen e bikes të quajtur Rover dhe kështu krijoi një markë të re.


Rover paraqiti motorin e tij të parë - Rover Imperial, në 1896. Makina e parë Rover u prodhua në vitin 1904 nën emrin Rover 8HP Single.


Duke ndjekur gjithnjë avancimet teknologjike, kompania Rover vë theksin në cilësinë, besueshmërinë dhe rehati në prodhim.


Pjesë për automjetet e Rover


Ne ofrojmë pjesë të reja rezervë për automjetet e Rover. Pazar i shpejtë dhe i lehtë, dyqan online.

Rover- Pjesë këmbimi për modelet e veturave Rover

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring