VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

SAAB – Pjesë këmbimi për modelet e veturave SAAB

SAAB – Pjesë këmbimi për modelet e veturave SAAB

SAAB

SAAB - pjesë këmbimi për makina


Në ofertën tonë ju mund të gjeni pjesë rezervë për një numër të madh të modeleve të makinave SAAB me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri.


Rreth kompanisë SAAB


SAAB (shkurtuar tek Svenska Aeroplan Aktie Bolaget) është një prodhues suedez i veturave ekskluzive, bazuar në Trollhattan.


Që nga fillimi i saj, kompania ka qenë e njohur për risitë e saj të reja në fusha të tilla si ergonomia, mbrojtja e mjedisit dhe motorët turbo.


Makinat e SAAB janë të njohura për sigurinë e lartë të udhëtarëve dhe inovacionin në fushën e automobilave.


Pjesë këmbimi për automjetet SAAB


Blerje e shpejtë dhe e lehtë e pjesëve të këmbi

SAAB – Pjesë këmbimi për modelet e veturave SAAB

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring