VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Seat- pjesë këmbimi për makina

Seat- pjesë këmbimi për makina

SEAT

Dyqani ynë online numëron një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për makinat Seat. Pjesa që ju nevojitet është e lehtë për të gjetur me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri.


Historia e Kompanise Seat


Prodhuesi spanjoll i makinave, i bazuar në Martorell, u themelua në vitin 1950 si një pronë shtetërore. Sot ajo është në pronësi të Volkswagen Group.


Emri Seat ka origjinën si një akronim për Sociedad Española de Automobilistikët e Turizmit (spanjolle turistike).
Kompania Seat eksporton automjetet e saj në mbi 70 vende të botës. Tregu primar është i vendosur në Evropë dhe suksesi më i madh i tregut jashtë Evropës arrihet në tregun meksikan.


Pjesë këmbimi për automjete Seat


Ne ofrojmë pjesë këmbimi të reja për automjetet Seat. Pazar i shpejtë dhe i lehtë, dyqan online.

Seat- pjesë këmbimi për makina

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring