VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Škoda - pjesë këmbimi për makina

Škoda - pjesë këmbimi për makina

SKODA

Zgjedhja më e madhe e pjesëve rezervë për modelet e ndryshme të makinave Skoda me blerje të lehtë dhe të shpejtë.


Dëmtimi - historia


Skoda është një prodhues automjetesh Çeke dhe pjesë e Volkswagen Group. Ai është pjesëmarrës i Kampionatit Botëror të Rally, me modelin e tij Skoda Fabia.


Kompania filloi punën në vitin 1895 nën emrin e themeluesit të "Laurin & Klement" (Laurin & Klement), dhe fillimisht prodhon biçikleta. Tashmë në vitin 1899, ata filluan me prodhimin e motoçikletave, dhe në vitin 1905 dhe makina.


Modelet e tanishme të makinave të Škoda


Sot, modelet e mëposhtme mund të gjenden në treg. Skoda Citigo, Skoda Fabia, Skoda Rapid, Skoda Octavia, Skoda Superb, Skoda Yeti dhe Skoda Kodiaq. Për pjesë rezervë të këtyre, por edhe makina të tjera Skoda, vizitoni dyqanin tonë online.

Škoda - pjesë këmbimi për makina

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring