VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Smart - Pjesë këmbimi për makinën tuaj

Smart - Pjesë këmbimi për makinën tuaj

SMART

Në ofertën tonë ju mund të gjeni pjesë këmbimi për modelet e makinave Smart me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri .


Egzistimi I Smartit


Smart është një prodhues mikro-makinash gjermane, pjesë e kompanisë Diemler me qendër në Bayleigh.


Smart është renditur në treg në klasën e makinave mikro dhe mini, me objekte prodhimi në Hambah, Francë dhe Qytet i Ri, në Slloveni.


Fillimi i Smart lidhet me idenë e menaxherit të përgjithshëm të Swatch, Nikolas Hajek, i cili dëshironte të posedonte një veturë të quajtur Swatchmobile. Daimler pranon ofertën e Hajek dhe fillon një projekt të quajtur Micro Compact Car AG.


Markë e zgjuar është e pranishme në 46 vende të botës. Modeli Fortwo ka tejkaluar 1.7 milion njësi deri në fillim të vitit 2015.


Pjesë këmbimi për automjete të zgjuara


Blerje e shpejtë dhe e lehtë e pjesëve rezervë për makina Smart, në dyqanin tonë online.

Smart - Pjesë këmbimi për makinën tuaj

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring