VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Suzuki - pjesë këmbimi për makina

Suzuki - pjesë këmbimi për makina

SUZUKI

Një gamë e gjerë e pjesëve të makinave Suzuki për modelet e ndryshme të automjetit me çmimet më të mira në Kosovë dhe Shqipëri në dyqanin tonë online.


Historia Suzuki dhe modelet


Kompania Suzuki krijoi modelin e parë të makinave në vitin 1937, një version me katër cilindra me 13 kuaj fuqi. Në fillim, theksi ishte në prodhimin e motorëve të biçikletave. Modelet e motorit të Suzukut kishin aftësinë unike për të kthyer pedalet me ndihmën e motorit.


Vetëm në vitet 1950 Suzuki nxiti prodhimin e makinave dhe nisi disa modele, si Suzulight SS (sedan me dy dyer), Suzulight SD (dy dyer), Suzulight SL (sedan me tre dyer) dhe Suzulight SP Pick -up.


Modele të reja dhe pjesë këmbimi rezervë


Sot, modelet më të njohura Suzuki janë Suzuki Jeep, Suzuki Swift dhe Suzuki Vitara. Për këto dhe modelet e tjera Suzuki ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve të këmbimit.

Suzuki - pjesë këmbimi për makina

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring