VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Pjesë këmbimi të makinave Volvo

Pjesë këmbimi të makinave Volvo

VOLVO

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë për një numër të madh të automjeteve Volvo. Gjeni një model të makinës tuaj dhe thjesht dhe shpejt të arritur pjesën rezervë që ju nevojitet.


Historia e kompanisë Volvo


Volvo Group është prodhuesi kryesor i automjeteve suedeze me bazë në Gothenburg. Ka disa degë: makina Volvo, kamionë Volvo, autobusë Volvo.


Kompania u themelua në vitin 1927, kur Volvo OV 4 i parë, prodhuesi më i madh në botë i makinave, njihej si "Jakobi". Që nga viti 1928, Volvo ka filluar të prodhojë kamionë, dhe që nga viti 1931, janë përdorur edhe autobusë.


Gama e Volvo Cars prodhon modele të shumta, nga makina të vogla kompakte në ato të mëdha sportive. Është i njohur për sigurinë dhe rehatinë që kanë veturat Volvo.


Pjesë këmbimi për makinat Volvo


Nëse keni një automjet Volvo, kërkoni një pjesë këmbimi në dyqanin tonë online. Shihni ofertën tonë.

Pjesë këmbimi të makinave Volvo

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE

 

 

BMW 3 Series Touring