VENDOS TË DHËNAT E AUTOMOBILIT:

Zastava – Pjesë këmbimi për makinat

Zastava – Pjesë këmbimi për makinat

ZASTAVA

Një gamë e gjerë e pjesëve të zëvendësimit për makinat Zastava me çmimet më të favorshme në vend. Pazar i thjeshtë në dyqanin tonë online.


Modele Zastava Automobil - Historia


Në vjeshtën e vitit 1956, në fabrikën e Kragujevcit, sipas licencës Fiat, modeli i parë Zastava, Zastava 750, njihej si "Fića". Ajo u prodhua për 30 vjet dhe gjatë kësaj kohe janë bërë më shumë se 920.000 makina të kësaj marke.


Zastava 1300, e famshme "Tristać", erdhi nga linja e prodhimit në vitin 1961 dhe ishte gjithashtu në prodhim për shumë vite deri në vitin 1979.


"NJëqind e një", Zastava 101 dhe "E teta", Zastava "128" janë dy versione karroce të të njëjtit model që janë të vlefshme për makinën më të shitur Zastava në 1.3 milion kopje.


Zastava Yugo, modeli me famë botërore, ka dalë nga linjat e prodhimit për 30 vjet (1978-2008). Që nga viti 1985, Yugo ka eksportuar edhe në Amerikën e Veriut. Në varësi të fuqisë së kuajve, kishte edhe modele Yugo 45, 55, 60 dhe 65.


Zyrtarisht, Zastava pushoi së ekzistuari në vitin 2008 kur fabrika u pushtua plotësisht nga Fiat.


Pjesë për modelet e makinave Zastava


Ne jemi në gjendje t'ju sigurojmë pjesë këmbimi për modele të ndryshme të makinave të Zastava. Shiko ofertën tonë të dyqanit në internet.

Zastava – Pjesë këmbimi për makinat

Vetëm për ju në territorin e Kosovës dhe Shqipërisë

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  100.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NE TE GJITHA PRODUKTET PER SERVISE

JEMI NE KERKIM TE PERFAQSUESIT PER KOSOVE DHE SHQIPERI.


WE ARE LOOKING FOR REPRESENTATIVE FOR KOSOVO AND ALBANIA.

autika@autika.rs


+38111 3944 010

 

BMW 3 Series Touring