Aktuale

Çdo gjë për makina, kamionë dhe motoçikleta

Çdo gjë për makina, kamionë dhe motoçikleta

Dëshironi të gjeni gjithçka që ju nevojitet për makinën tuaj në një vend, shpejtë, lehtë dhe thjeshtë? Keni nevojë për një pjesë specifike për motorin ose kamionin tuaj, por po pyesni se si ta porosisni-merrni atë nga jashtë vendit? Për këto dhe disa dilema të ngjashme, ky është vendi i duhur në internet.
 

Falë internetit, pjesët rezervë për makina, kamionë dhe motoçikleta nuk ishin më shumë në dispozicion se sot. Epoka e re në komunikimin dhe disponueshmërinë e informacionit ka prekur të gjitha segmentet e shoqërisë moderne, e kështu me radhë tregtia e pjesëve të automobilave, e cila është mbështetur kryesisht nga vetë shoferët.


Në kohët kur kemi nevojë për pjesë rezervë për makina, kemi përdorur varësinë nga mjeshtrat dhe mekanikët e makinave, ose nga shitësit lokalë të cilët ishin kryesisht të paaftë për t'iu përgjigjur të gjitha kërkesave të konsumatorëve. Për fat të mirë për shoferët, pjesët e makinave të sotme janë në dispozicion online me vetëm disa klikime të miut.

 

Oferta më e madhe e pjesëve të automobilave në Evropë

 

Dyqani web shopi autotrupi.com tani ofron gjithçka për makina, kamionë dhe motoçikleta në një vend. Portali aktualisht përmban bazën më të madhe dhe më të gjerë të pjesëve për të gjitha kategoritë dhe markat e automjeteve rrugore. Pjesë rezervë të auto veturave online janë në dispozicion në më shumë se 1.000 markave të auto makinave të botës, nga Abarth-i në Zündapp motoçikleta, për të cilat shumë prej jush ndoshta as nuk i kanë ndegjuar.

 

Falë rrjetit të shumëllojshëm të furnitorëve të besueshëm nga e gjithë bota (mbi 100 pjesëmarrës nga Evropa, Azia, Amerika ...), dyqani i webit ofron numrin më të madh të pjesëve të disponueshme në tregun tonë - mbi katër milionë e gjysëm artikuj nga e gjithë bota. Pjesët e veturave të dyqanit në internet që aktualisht janë në dispozicion të aksioneve kapërcejnë numrin prej 210,000 artikujsh


Nëse nuk gjeni pjesë të përshtatshme për makinën tuaj, ju duhet të kontaktoni departamentin e shitjes nëpërmjet formularit online ose me telefon, dhe autotrupi.com do ta gjej ose do te furnizoj ate pjesë ne stokun prej 4.500.000 auto pjesësh.


Është e mundur që koha e dorëzimit të ndryshojë në varësi të përshtatshmërisë dhe origjinës së vendit nga ku importohet pjesa.

 

Shpejtë, thjeshtë dhe lehtë 

 

Pjesët e veturave të dyqanit online janë të kontrolluara dhe të lehta për t'u përdorur, janë të përshtatshëm për përdoruesin e internetit edhe nëse jeni duke vizituar faqen nëpërmjet një kompjuteri ose një telefoni të mençur. Të gjitha pjesët për makina, kamionë dhe motoçikleta kontrollohen në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë: duke zgjedhur një model dhe llojin e automjetit, ose me emrin e produktit, numrin e OE ose bar kod-in.

Web Dyqani - ka mundësuar një gamë të gjerë produktesh me çmime të ndryshme dhe nivele të cilësisë në varësi të nevojave dhe buxhetit të klientëve. Nëse pjesët e makinave janë aktualisht në dispozicion, çmimet dhe koha e tyre e dorëzimit varen nga artikulli dhe prodhuesi. Dyqani i web –shopit shiqohet nga ana e krahasimit , gjë që lejon kërkimin dhe listimin e pjesëve të makinave, çmimet dhe cilësinë e tyre për të krahasuar njëra-tjetrën, duke e bërë më të lehtë blerjen.

Koha e dorëzimit varet nga gjendja aktuale dhe disponueshmëria e produktit. Në varësi të kësaj, produkti juaj mund të dorëzohet menjëherë ose brenda pak ditësh. Mënyra e pagesës është e rimbursueshme, ose gjysma e çmimit është avans dhe gjysma e pagueshme.

 

Shfrytëzoni zbritjet dhe çmimet e volitshme për pjesët e makinave

 

Web shopi autotrupi.com ofron shumë përfitime dhe zbritje në rast se keni nevojë për auto pjesë me cilësi të lartë. Çmimet e produkteve tona janë më të ulëta dhe më të favorshme se te shitësit me pakicë.web dyqani është i liruar nga të gjitha hargjimet që lidhen me hapësirën dhe punëtorët, kjo munëson që të ofrojnë çmime më të favorshme për produktet. Garancioni është i nënkuptuar, që është një tjetër arsye pse ju duhet të zgjedhni për këtë lloj të blerjes pa paragjykime.

 

5 arsye pse është më mirë të blini një të re në vend të një pjesë rezervë të makinave të vjetra

Nëse jeni pronar i një makine, duhet të jeni gati për faktin se në një moment në jetën tuaj do të…

Gjeni më shumë

Si munda ta rregulloj automjetin në rast të havarisë?

Nëse ju ndodhë situatë e palakmuar,dëmtimi i automjetit në rrugë në ndonjë aksident apo mënyrë tjetër,me…

Gjeni më shumë

Vetëm për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e V.

 

ÇMIME SHUMË TË MIRA ME POROSI ÇDO TË HËNE

 

Çmime të shkëlqyshme!!!
Dorëzimi prej 24-48h
Prej kaliimit të kohës të
parashikuar për dorëzim
Koha e mbetur për porosi:

NE STOK MBI  120.000 ARTIKUJ


ZBRITJE SPECIALE NË TË GJITHA PRODUKTET PËR SERVISE